Hoi, ik ben Pamela en ik maak illustraties voor bijzondere momenten.

Speciaal voor jou maak ik handgetekende illustraties. Zo heb jij een uniek ontwerp in handen voor jezelf of een dierbare. Met mijn illustraties vier je de liefde, met hen die zo belangrijk zijn in jouw leven. En dat bijzondere moment bepaal jij. Of het nou is ter gelegenheid van jullie nieuwe woning, de komst van een kindje, een verjaardag een jubileum of gewoon zomaar. Die persoonlijke cadeaus maak ik in de vorm van verhuiskaartjes, geboortekaartjes, portretten (van zowel mensen en dieren als huizen) en kraamcadeaus.

Vier de liefde met een uniek ontwerp.
Speciaal voor jou, met de hand getekend.


Ik ben een creatieve duizendpoot: creatief, muzikaal en ik vind het leuk om te schrijven. Verder ben ik een echt sociaal dier en ook enthousiast. Soms is mijn glas halfleeg soms halfvol, over het algemeen zou ik mezelf beschrijven als een (lief) blij ei. Daarnaast doe ik graag aan yoga, ben ik zo ongeveer verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling en gek op fietsvakanties - en daarmee niet vies van grote en kleine avonturen.

Als kind deed ik niets liever dan tekenen, ik wist dan ook al vroeg dat ik naar de kunstacademie wilde. Die droom ging in vervulling toen ik in 2011 werd toegelaten tot de Docentenopleiding voor Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ (Arnhem). Eenmaal voor de klas raakte ik geen potlood meer aan. Ik verruilde mijn fulltime baan voor de klas voor een parttime baan en nam de sprong in het diepe met het starten van Pam & Papier om weer te kunnen doen waar ik als kind zo blij van werd.


Wil je meer weten of wil je graag samenwerken? Neem gerust contact met me op!